Popkoor Xing RotterdamXing-Rotterdam is een enthousiast popkoor opgericht op 15 november 2006.

Ons koor bestaat momenteel uit:

26 vrouwen en 4 mannen die met heel veel enthousiasme en plezier hedendaagse, maar ook de wat klassiekere popliedjes zingen. In de herfstperiode komt het kerstrepertoire op de lessenaar en brengen wij net voor de kerst in kerk of winkelcentra (moderne) kerstliedjes ten gehore, afwisselend met het poprepertoire.

Dit allemaal onderbegeleiding van onze deskundige dirigente Ana Mihajlovic. Zij is in 1995 naar Nederland gekomen om haar muzikale talent verder te ontwikkelen. Vanaf september 2011 dirigeert zij met veel passie en gedrevenheid ons koor.

Repetitieavond

De repetitieavond is op donderdag van 20.00-22.15 uur in gebouw de Schalmei, Krabbendijkestraat 520 in Rotterdam-Pendrecht. Deze avonden worden gedirigeerd door Ana Mihajlovic. Naast lekker zingen komen ook zangtechnieken aan bod. Plezier en ontspanning staan voorop maar we werken ook aan resultaten die we tijdens optredens ten gehore brengen. Wij verwachten van iedereen een enthousiaste inzet.

Is zingen onder de douche toch wel heel erg leuk en heb je het gevoel dat het je meer energie geeft? Kom dan zingen bij Popkoor Xing-Rotterdam. Bezoek vrijblijvend eens een repetitieavond. Neem hierover contact op per e-mail: xing_rotterdam@euroband.nl.

Of volg ons via facebook


Copyright © 2021 Tamboer- en Trompetterkorps Euroband Rotterdam