Lessen in lockdown bij Jong Euroband

De jongens en meiden van Jong Euroband laten zich natuurlijk niet uit het veld slaan door de corona-lockdown. Geholpen door de moderne digitale communicatiemiddelen repeteren zij gewoon door en ontvangen zij de instructies van hun muziekdocenten langs deze weg. Zo kunnen ze toch les blijven krijgen op hun instrument en blijven ze ook vorderingen maken. En natuurlijk hartstikke fijn dat ze in deze tijd dat er naast huiswerk minder te doen is terug kunnen vallen op hun mooie hobby: muziek maken!

En als dan straks de lockdown voorbij is gaan ze alles wat ze er weer bij geleerd hebben met elkaar spelen in het jeugdorkest! Maar natuurlijk hopen ze er op dat ze dit jaar ook nog weer met het jeugdkorps een of meer optredens kunnen gaan verzorgen.

Verveel je je nu misschien en zou jij het ook wel wat vinden om te gaan leren spelen op een muziekinstrument en straks mee gaan doen in ons jeugdorkest en jeugdkorps? Neem gerust contact met ons op! Ook in deze periode zijn er mogelijkheden om al wat te gaan leren. Bel of mail naar Irma ven Gelder, tel. 06-29001350, mailadres irma@jongeuroband.nl.

Kijk ook eens op onze site www.jongeuroband.nl . Daar vind je alle informatie over onze jeugdafdeling en hoe leuk het is!Overig nieuws:


Copyright © 2021 Tamboer- en Trompetterkorps Euroband Rotterdam