Jong Euroband present bij Circus Lori met workshop trommelen

Zaterdag 18 juli a.s. organiseert "Circus Lori" wederom een kinderevenement waaraan wij als Jong Euroband ook weer zullen deelnemen. Afgelopen zondag waren wij ook present bij dit evenement dat toen werd gehouden in Zuidwijk. Tijdens dit festijn voor kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar is er van alles te doen en beleven. Dit keer is het in onze eigen wijk Pendrecht.

Wij zijn weer present met een promotiestand waarin is te zien wie wij zijn en wat wij doen. Onze instrumenten zullen we laten zien, er is een leuke prijsvraag waaraan gratis kan worden meegedaan en er zullen enkele kinderen uit het jeugdorkest zo nu en dan wat ten gehore brengen op hun muziekinstrument. Maar daarnaast geven we deze middag ook enkele slagwerkworkshops voor de kinderen o.l.v. onze instructeur Barry Lampen.

Voor nieuwe geinteresseerde kinderen is er een mooie aanbieding om na de zomervakantie kennis te maken met onze jeugdmuziekvereniging. Kinderen kunnen dan meedoen aan 10 gratis proeflessen bij Jong Euroband!

Het evenement van Circus Lori is zaterdag te bezoeken van 14:00 tot ca. 18:00 uur bij Speeltuin Pendrecht 7 aan de Sliedrechtstraat 250. Je bent alvast van hartelijke welkom bij de stand van Jong Euroband en uitgenodigd om mee te doen aan de leuke workshops trommelen!


Overig nieuws:


Copyright © 2020 Tamboer- en Trompetterkorps Euroband Rotterdam