MAAK EENS KENNIS MET ONS JEUGDKORPS TIJDENS OPEN HUIS!Op zaterdag 10 november a.s. organiseert onze jeugdafdeling weer het jaarlijkse Open Huis waarbij belangstellende jeugd en hun ouders een kijkje kunnen nemen “achter de schermen” bij ons jeugdorkest “Jong Euroband”.De jeugdafdeling van de “Euroband” geeft jongens en meisjes in de leeftijd van 6 tot 16 jaar de mogelijkheid om opgeleid te worden in de wereld van muziek en show bij een echt muziekkorps. Zowel het kunnen bespelen van een muziekinstrument als het leren marcheren en maken van showfiguren in korpsverband word je bij Jong Euroband bijgebracht. Je hoeft er nog helemaal niets voor te kunnen of kennen!

Open Huis: muziekworkshops, informatie én optredens!

Tijdens het Open Huis komen alle facetten van ons jeugdmuziekkorps aan bod. De kinderen kunnen de diverse instrumenten (zoals trompet, trombone, bariton, fluit, saxofoon en trommel) uitproberen, kunnen het jeugdorkest zien repeteren en optreden én mogen ook zelf al mee marcheren in het korps! De ouders krijgen tegelijkertijd alle informatie over de muziekvereniging in het algemeen en Jong Euroband in het bijzonder. Het programma start om 10:30 uur en duurt tot 12:00 uur. Dit alles wordt gehouden in het clubgebouw van de Euroband, de “Schalmei”, gevestigd aan de Krabbendijkestraat 520 (wijk Pendrecht in Charlois). U bent welkom vanaf 10:15 uur. Uw kopje koffie of thee staat al klaar en voor de kids chocomel of fris. En natuurlijk hebben wij daar iets lekkers bij. En als dank voor hun komst ontvangt ieder kind een leuke goodie bag van Jong Euroband!

Speciaal GRATIS! programma “Music Kids”

Na het Open Huis start een speciaal lesprogramma voor de geïnteresseerde kinderen. Zij zullen in 10 wekelijkse proeflessen de diverse instrumenten verder kunnen uitproberen, krijgen de eerste beginselen van muzikale vorming en leren al de eerste stappen van marcheren en het lopen van showfiguren. Dit programma kan gezien worden als een oriëntatieperiode en wordt de kinderen door de vereniging kosteloos aangeboden! Vind het kind het leuk om op deze wijze met muziek en show door te gaan, dan kan hij of zij officieel lid worden van Jong Euroband en volgt de officiële opleiding op het gekozen instrument. Pas dan zijn de maandelijkse kosten van lidmaatschap verschuldigd.

Meer informatie

Voor meer informatie over “Jong Euroband” en het Open Huis kan contact opgenomen worden met de leiding van onze jeugdafdeling. Irma van Gelder (tel. 06-29001350 of mail info@jongeuroband.nl ) staat u graag te woord!

Graag tot ziens op zaterdag 10 november a.s.!Overig nieuws:


Copyright © 2017 Tamboer en Trompetter korps Euroband Rotterdam FvD