Opening seizoen in Comines FrankrijkZondag 2 april zijn we afgereisd naar Comines, net over de grens bij België en Frankrijk. De weergoden waren ons goedgezind, want met 17 graden en een heerlijke zonnetje waren het de ideale omstandigheden voor een mooie optocht als opening van het nieuwe seizoen.


De optocht bestond onder andere uit orkesten met verschillende stijlen. Van sambabands tot blaasorkesten en van panfluiters tot marchingbands. Tijdens het optreden hebben wij onder andere voor het eerst op straat onze nieuwe marsen "This is what it feels like en "Norrlandsfarger" laten horen. Na een mooie ronde door het dorp met veel enthousiast publiek mochten wij het optreden afsluiten met een klein concert op het podium in een concertzaal. Het was een leuk en gezellig begin van het nieuwe seizoen.


Wij hebben de eerste meters weer in de benen en gaan ons nu klaarmaken voor een mooie Koningsdag waar wij in de ochtend in Dordrecht zullen spelen en in de avond aanwezig zijn op taptoe Zoetermeer.Overig nieuws:


Copyright © 2017 Tamboer en Trompetter korps Euroband Rotterdam FvD