Leden
Open avond Jong Euroband enorm succes

21 kinderen ingeschreven als “Music Kids”!

De onlangs gehouden open avond van onze jeugdafdeling was dit jaar een groot succes. De verwachtingen waren hoog gespannen na de gehouden muziekworkshops in de week hieraan voorafgaande. Zouden we eenzelfde aantal kinderen (10) binnen krijgen als het jaar hiervoor? Stiekem werd natuurlijk wel gehoopt op wat meer, maar de toestroom die we dit keer hadden overtrof toch wel al onze verwachtingen. Maar liefst 24 kinderen met hun ouders en soms ook broertje of zusje wisten de Schalmei dit keer te vinden!


Nadat iedereen welkom was geheten en van een drankje was voorzien, kon de avond van start gaan. De kinderen gingen nog weer even met de instrumenten aan de gang terwijl de ouders informatie kregen over de vereniging en Jong Euroband.

Hierna was er in de hal een optreden van het jeugdkorps en de show- en marchingband, waaraan de nieuwe kinderen naar hartenlust meteen al konden meedoen. Ze genoten er zichtbaar van, inclusief hun ouders.

Na afloop van de geslaagde avond konden er maar liefst 21 kinderen ingeschreven als “Music Kids”. Zij beginnen binnenkort aan het speciale gratis introductieprogramma, bestaande uit 12 proeflessen op de verschillende instrumenten en het leren marcheren.

Wij wensen onze nieuwe “Music Kids” veel succes maar vooral ook veel plezier bij Jong Euroband!