Pak je kans: gratis 5 muziekworkshops bij Jong Euroband!

17 sep 2023 | Nieuwsberichten



Altijd al eens één of meerdere muziekinstrumenten willen uitproberen? Dan is dit nu je kans!

Jong Euroband bied je de mogelijkheid om in 5 GRATIS lessen kennis te maken met de verschillende muziekinstrumenten die bij dit jeugdorkest worden bespeeld.

In iedere les (of eigenlijk beter: workshop) van ca. 45 minuten wordt een instrument belicht en krijg je natuurlijk ook zelf ruimschoots de gelegenheid om dit instrument zelf uit te proberen. Dit alles op een leuke, speelse manier. En aan het eind van de workshop kan je ook zelf al de eerste geluiden of ritmes (bij het slagwerk) laten horen! Maar nu wil je wel weten natuurlijk welke instrumenten dan zoal langskomen in de workshops. Dat zijn o.m. trompet, trombone, saxofoon, dwarsfluit en trommel. Heel leuk (en leerzaam!) dus om eens te komen proberen bij Jong Euroband!

Jong Euroband is een jeugdmuziekkorps dat is gevestigd in Rotterdam Charlois. Het biedt kinderen in de leeftijd van 6 tot 16 jaar de mogelijkheid om samen met de andere jeugdleden in korpsverband een muziekinstrument te bespelen. Hiervoor is het niet nodig dat je al een instrument bespeelt; vanuit de vereniging leiden wij je hiervoor helemaal op! Alle informatie hierover en over Jong Euroband zelf kan je vinden op onze eigen website www.jongeuroband.nl. Maar ook in de social media zijn wij natuurlijk te vinden.

 

 

Binnenkort starten we weer met een nieuwe sessie van de 5 gratis muzieklessen. De lessen zijn altijd op de dinsdagavonden van 18:00-18:45 uur en worden gegeven in ons verenigingsgebouw Schalmei aan de Krabbendijkestraat 520 in Rotterdam Charlois (wijk Pendrecht). Kijk op onze site of facebook wanneer de eerste les weer start en meld je hiervoor aan. Natuurlijk zijn ook je ouders/verzorgers hierbij van harte welkom! Aanmelden kan via ons mailadres info@jongeuroband.nl Wil je meer informatie over Jong Euroband of de 5 workshoplessen kan je ook contact opnemen met Irma van Gelder via nummer 06-29001350. En whatsappen kan natuurlijk ook.

We kijken uit naar je komst!


Delen via