Jong Euroband weer present bij Weergaloos Charlois!

12 sep 2023 | Nieuwsberichten



Jong Euroband weer present bij Weergaloos Charlois!

Op zaterdag 23 september en zondag 24 september zal het evenement “Weergaloos Charlois” weer gehouden worden in het Karel de Stouteplein in Rotterdam Charlois. Dit jaar zal Jong Euroband zich hier op de zaterdag ook weer laten zien en horen.

Weergaloos Charlois wordt jaarlijks georganiseerd door het Rotterdams Volkstheater. Er zijn dan allerlei activiteiten en optredens met muziek, dans, circus, theater etc. Een feest voor jong en oud noemt de organisatie het.

Op zaterdag 23 september zal Jong Euroband het evenement openen met een muzikaal optreden om 13:00 uur. En na een pauze zal het korps nogmaals een optreden verzorgen op het feestterrein. Leuk dus om ons jeugdkorps weer eens te zien optreden en aan te komen moedigen!

Daarnaast is Jong Euroband ook aanwezig met een stand waarin alles te zien is met waar het jeugdorkest zich mee bezig houdt. Belangstellenden (kinderen en ouders) kunnen hier alle informatie krijgen maar bijvoorbeeld ook zelf één van de muziekinstrumenten uitproberen. Dus kom gerust een kijkje nemen!

Actie wegens succes herhaald: 5 gratis muzieklessen bij Jong Euroband!

Altijd al eens een muziekinstrument willen uitproberen? Dan is dit nu je kans! Jong Euroband bied je de mogelijkheid om in 5 GRATIS lessen kennis te maken met de verschillende instrumenten die bij dit jeugdorkest gebruikt worden. Zoals trommel, trompet, trombone, saxofoon en dwarsfluit. Deze actie hebben we dit jaar al twee keer met succes mogen houden en daarom bieden wij kinderen dit jaar nogmaals de gelegenheid om hieraan deel te nemen.

Deze lessen zijn op de dinsdagavond in ons verenigingsgebouw De Schalmei aan de Krabbendijkestraat 520 in Pendrecht. Ze duren per keer 45 minuten en zijn van 18:00-18:45 uur. De eerste les is van deze nieuwe serie is op dinsdag 25 september. Interesse? Je kan je aanmelden voor de gratis lessen via mail info@jongeuroband.nl en vanaf 6 jaar ben je al welkom! Voor meer informatie over Jong Euroband kijk je op www.jongeuroband.nl Je kan ook telefonisch en via whatsapp contact opnemen met Irma van Gelder via het nummer 06-29001350. Je bent van harte welkom!

 


Delen via